Östra gymnasiet
Plats:

Östra gymnasiet

Anpassad gymnasieskola på Östra gymnasiet

Individuella programmet har drivits i många år

Östra gymnasiet har sedan många år tillbaka bedrivit det Individuella programmet. Ett mycket uppskattat program där varje elev ses som unik. På det Individuella programmet tar man tillvara på varje elevs personliga utveckling på bästa sätt med hjälp av skolans kompetenta lärare och pedagoger. Skolan lägger stor vikt vid möte och kommunikation där målet är att hjälpa varje elev till bästa resultat.

Den anpassade skolan har genom åren haft ca 20 elever varje läsår på det Individuella programmet. Alla lärare är behöriga i sina ämnesområden de undervisar i. Det finns speciallärare som har sin specialisering mot den anpassade gymnasieskolans elevgrupp, samt specialpedagog. Utöver detta har skolan resurspedagoger och elevassistenter.

Program

Estetiska verksamheter

Nationella program

Individuella program

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner

Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Här nedanför ser du recensioner av skolan. Du kan skriva en egen recension genom att klicka på knappen.
Ebru

Jag tycker Östra gymnasiet är en bra skola, för att jag lär mig nya saker varje dag. Det är kul att göra animationer på iPad och att lära mig mer om konst och kultur. Det är kul att skapa med digitala verktyg.

Christer Malm

Min son har precis tagit studenten efter att ha gått på Östra Gymnasiet. Det är en underbar skola där sonen verkligen har trivs och längtat dit varje morgon. Östra Gymnasiet är en vanlig gymnasieskola som också har en särskoledel. Särskolans betydelse framgår i det mesta som sker på skolan eftersom de så gott som alltid deltar i speciella skola...

Visa hela

Hitta till skolan

Östra gymnasiet

Kvartettvägen 2-6
142 63 Trångsund

Tel: 08-535 36215
Mobil 070 1986809