Estetiska verksamheter

Fryshusets Anpassad Gymnasieskola
Stockholm
5 Elever/pedagog

Estetiska verksamheter på Fryshusets Anpassad Gymnasieskola

Estetiska verksamheter på Fryshusets gymnasiesärskola

Fryshusets Gymnasiesärskola finns för dig som vill gå nationella programmet för estetiska verksamheter och som trivs i en skola där dina passioner ger dig möjligheter att lyckas.

På Fryshusets Gymnasiesärskola undervisas du i en liten grupp, oftast i ditt och dina klasskamraters eget hemklassrum. Pedagogiken utgår ifrån en pedagogisk modell där din egen kraft och passion ständigt står i centrum.

Fryshusets Gymnasiesärskola kombinerar alltid teoretiska ämnen med att hitta dina personliga uttryck och utforska din kreativitet och skaparglädje för att stärka lusten att lära! Tillsammans med lärare från våra olika estetprogram får du därför utforska, forma och gestalta med hjälp av bild, foto, musik och teater.

Fryshusets Gymnasiesärskola är en 4-årig utbildning, varav 22 veckor består av arbetsförlagt lärande. Under dessa veckor testar du på att ha praktik på en arbetsplats som intresserar dig eller som du skulle vilja arbeta på i framtiden. Under din praktik har du stöd av handledare, både från arbetsplatsen och från skolan. Efter dina år på Fryshusets Gymnasiesärskola har du möjlighet att fortsätta dina studier på exempelvis folkhögskola.

Läs mer om Fryshusets gymnasiesärskola

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Estetiska verksamheter så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Skolrecensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner

Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Här nedanför ser du recensioner av skolan. Du kan skriva en egen recension genom att klicka på knappen.
K.P.

Jag har gått på Fryshusets gymnasiesärskola sedan i höstas och trivs jättebra. Det är bra lärare och roliga lektioner med stödet jag behöver.

Kontaktuppgifter till Fryshusets Anpassad Gymnasieskola

Fryshusets Anpassad Gymnasieskola

Mårtensdalsgatan 2-8
120 06 Stockholm