Plats:
Gör en intresseanmälan

Move & Walk Anpassad gymnasieskola

Välkommen till Move & Walk Anpassad gymnasieskola!

Move & Walk Anpassad gymnasieskola finns i Göteborg och Solna. Skolorna erbjuder det individuella programmet där konduktiv pedagogik genomsyrar dagen.
Move & Walk riktar sig främst till ungdomar som har en kombination av kognitiv funktionsnedsättning och olika typer av rörelsenedsättningar samt kommunikationssvårigheter.

Göteborg

Skolan ligger i lummiga Lillhagsparken på Hisingen där vi har nära till skog och natur. Skolan är anpassad för elever som lever med olika funktionsnedsättningar och eleverna tar sig enkelt fram med rullstol. Klassrummen är stora och luftiga vilket passar våra aktiviteter som ibland tar upp ganska mycket plats. Förutom klassrummen har vi också flera mindre rum som vi använder när vi delar upp eleverna i mindre grupper.

Vi har hög personaltäthet och vår engagerade skolpersonal ger din ungdom en lärorik och rolig skoldag med mycket uppmärksamhet för att eleven ska utvecklas och lära sig i sin egen takt.

Adress: Lillhagsparken 8, 422 50 Hisings Backa

Solna

Skolan ligger på Storgatan i Solna och här tar sig eleverna lätt fram med rullstol. Klassrummen är stora och luftiga vilket passar våra aktiviteter som ibland tar upp ganska mycket plats.

Adress: Storgatan 70, 171 52 Solna

Individuella program

Kontakt

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Move & Walk Anpassad gymnasieskola.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 0

Baseras på 0 recensioner

Det finns inga recensioner skrivna.

Hitta till skolan

Lillhagsparken 8
422 50 Hisings Backa

Tel: 031-55 84 29 (Göteborg), 08-624 99 91 (Solna)