Sollentuna
Ja

Estetiska verksamheter

Estetiska verksamheter

Estetiska verksamheter på Häggviks Gymnasium

På programmet för Estetiska verksamheter får du lära dig om olika estetiska uttrycksformer. Det betyder att du får arbeta med bild, musik, dans och teater. 

När du läst det här programmet ska du ha lärt dig saker som du kan ha nytta av i ett kommande arbete. Du kan också läsa en till utbildning på till exempel folkhögskola.

På programmet för Estetiska verksamheter får du möjligheter att skapa, uppleva och tolka konst och kultur. Man jobbar tillsammans i projekt. Till exempel kan några elever måla kulisser till en scen där andra elever sjunger eller spelar teater.

Praktik i 3 månader

Väljer du det här programmet får du göra praktik - arbetsplatsförlagt lärande - i minst 12 veckor under utbildningens fyra år.

Media

På Häggviks Gymnasium har programmet inriktning mot media. Du får lära dig om kommunikation och digitala verktyg som dator och fotografering med kamera.

Läs mer om Häggviks Gymnasium

Videoreportage

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Estetiska verksamheter så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Häggviks Gymnasium gymnasiesärskola

Häggviks Gymnasium 

Vid Häggviks Gymnasium finns en fristående gymnasiesärskola. Det är en skola för dig som slutat grundsärskolan eller träningsskolan. Utbildningarna på Häggviks Gymnasium är 4-åriga. Det finns både nationella program och individuella program. Häggviks Gymnasium har ett flertal utbildningar på både...


Läs mer om Häggviks Gymnasium gymnasiesärskola och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Häggviks Gymnasium gymnasiesärskola

Häggviks Gymnasium gymnasiesärskola

Häggviksvägen 4
191 24 Sollentuna

Recensioner

Snittbetyg: 0

Baseras på 0 recensioner

Det finns inga recensioner skrivna.