gymnasie särskola med handelsprogrammet? - Forum

2017-07-18 08:37   Maria

Hejsan Jag undrar en del om det finns någon eller några gymnasiesärskolor i Sverige där man kan läsa Handelsprogrammet? Finns det andra program med liknande kurser? Med vänlig hälsning Maria, 


RE: gymnasie särskola med handelsprogrammet?
2017-07-21 19:14   Aranja Abdullah

Hej Maria! 

Ett av de nio nationella programmen som erbjuds heter "Administration, handel och varuhantering" som fokuserar mycket på samma områden som Handel- och administrationsprogrammet. På Administration, handel och varuhantering lär man sig bl.a. om administrativt arbete, t.ex. med ekonomi inom företag, kommunikation och kundservice och att arbeta tillsammans med andra. Här kan du läsa mer om programmet: http://www.gymnasiesarskola.se/om-sarskolan/program/administration-handel-och-varuhantering-9499 och här kan du se vilka skolor som erbjuder programmet: http://www.gymnasiesarskola.se/sok/skolor/administration-handel-och-varuhantering. Du kan välja ort för att se om det finns skolor i din närhet som intresserar dig! Där kan du även söka efter skolor med riksintag eller skolor med boende. 

Du kan även läsa om de andra programmen som erbjuds här: http://www.gymnasiesarskola.se/om-sarskolan/program/programmen-i-gymnasiesarskolan-9512. Längst ner på sidan finns en lista på alla programmen. Där kan man också söka efter skolor!

Lycka till! /Aranja, SYV