Programmet för hälsa, vård och omsorg

Burgården anpassad gymnasieskola
Göteborg

Programmet för hälsa, vård och omsorg på Burgården anpassad gymnasieskola

Programmet för hälsa, vård och omsorg

På programmet för hälsa, vård och omsorg får du lära dig om människors hälsa, levnadsvanor och utveckling. Du får också lära dig om olika former av hälsofrämjande arbete. Du får lära dig om kroppen och dess vanligaste sjukdomar, och hur man ska arbeta för att människor ska må bra. Du får lära dig lokalvård och hur viktig arbetsmiljön är för fysisk, psykisk och social hälsa samt om hur man kan samverka för att skapa goda och jämlika arbetsförhållanden. För att du ska kunna lära dig allt det här får du träna på att kommunicera och möta människor på att samarbeta och ge god service.

Du kommer att göra en del av din utbildning på en arbetsplats minst 22 veckor. Det kallas för arbetsplatsförlagt lärande, APL. Det arbetsplatsförlagda lärandet ska bidra till att du utvecklar dina yrkeskunskaper och din yrkesidentitet samt förstår yrkeskulturen och blir en del av yrkesgemenskapen på en arbetsplats.

Programmet ger dig en yrkesförberedande utbildning och en grund för fortsatt lärande i ditt arbetsliv eller fortsatta studier efter skolan. 

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Programmet för hälsa, vård och omsorg så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Skolrecensioner

Snittbetyg: 0

Baseras på 0 recensioner

Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Det finns inga recensioner skrivna.

Kontaktuppgifter till Burgården anpassad gymnasieskola

Burgården anpassad gymnasieskola

Skånegatan 20
Göteborg